1. Tietosuojakäytäntö
Motomood OÜ (motormood.fi) suojaa asiakkaiden ja käyttäjien yksityisyyttä. Näin ollen olemme laatineet tämän tietosuojakäytännön asiakastietojen keräämistä, käyttöä, paljastamista, välittämistä ja tallentamista varten. Toimintamme Internetissä on Viron tasavallan ja Euroopan unionin lainsäädännön mukaista.

2. Henkilötietojen kerääminen ja käyttö
Henkilötiedot ovat tietoja, joita Moto Mood OÜ kerää yksilöiden tunnistamiseksi tai yhteyden ottamiseksi.

3. Henkilötietojen kerääminen asiakkaan suostumuksella tapahtuu seuraavilla tavoilla:
- kun lähetät yhteystietoja (mukaan lukien nimi, postiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, ensisijainen yhteydenottotapa) verkkosivustollamme tai muualla (esim. kaupassa)

- kun käytät verkkosivustoa asiakkaan tilitietojen tai evästeiden kautta

- kun teet ostoksen tai tilauksen verkkokaupassamme (verkkokauppa voi vapaaehtoisesti pyytää henkilötietoja ja henkilötietoja tietyillä verkkosivuston alueilla. Vaaditut henkilötiedot voivat sisältää nimen, osoitteen, postinumero, sähköpostiosoitteen, puhelinnumerot ja muut tiedot).

4. Muiden tietojen kerääminen
Keräämme myös muita kuin henkilötietoja - tietoja, joita ei voida yhdistää suoraan tiettyyn henkilöön (sukupuoli, ikä, kielivalinta, sijainti). Voimme myös kerätä tietoja asiakkaan toiminnasta verkkosivustollamme. Tiedot kootaan ja niitä käytetään, jotta voimme tarjota hyödyllistä tietoa asiakkaillemme ja selvittää, mitkä verkkosivuston osat, tuotteet ja palvelut kiinnostavat eniten. Kokonaisdataa käsitellään ei-henkilökohtaisena datana tässä tietosuojakäytännössä.

5. Henkilötietojen käsittely
Kerättyjen henkilötietojen avulla voimme tiedottaa asiakkaille tuoteuutisista, kampanjoista ja tulevista tapahtumista. Asiakas, joka ei halua olla uutiskirjeemme luettelossa, voi kieltäytyä siitä milloin tahansa. Käytämme kerättyjä henkilötietoja myös tavaroiden toimittamiseen ja asiakkaan velvoitteiden täyttämiseen. Asiakkaan palvelemiseksi paremmin Moto Mood OÜ voi luovuttaa tietoja yksittäisistä käyttäjistä kolmannelle osapuolelle, joka tarjoaa palveluja Moto Mood OÜ: lle ja on sopimuksen mukaan velvollinen pitämään jaetut tiedot luottamuksellisina. Kolmas osapuoli on kumppaneitamme, jotka tekevät toimituksia tai tarjoavat eriä jne.

Moto Mood OÜ: n henkilötietojen päätoimittaja Moto Mood OÜ välittää maksujen suorittamiseen tarvittavat henkilötiedot valtuutetulle maksuprosessorille.

6. Henkilötietojen suojaaminen
Moto Mood OÜ toteuttaa kaikki varotoimenpiteet (mukaan lukien hallinnolliset, tekniset ja fyysiset toimenpiteet) asiakkaan henkilötietojen suojaamiseksi. Vain valtuutetuilla henkilöillä on pääsy tietojen muuttamiseen ja käsittelyyn.

7. Turvallisuus
Kaikkia Moto Mood OÜ: lle kuuluvan motormood.fi-verkkokaupan vierailun ja ostosten suorittamisen yhteydessä tulleita asiakkaan henkilötietoja käsitellään luottamuksellisina tietoina. Salattu tietoliikennekanava pankkien kanssa varmistaa ostajan henkilötietojen ja pankkitietojen turvallisuuden.

8. Tietosuojakäytännön ehdot ja muutokset
Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä tarvittaessa. Kun aloitat verkkokauppamme käytön, oletamme, että olet lukenut ja hyväksynyt nämä periaatteet. Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme tai tietojenkäsittelystämme, ota rohkeasti yhteyttä meihin ja yritämme auttaa sinua kaikin mahdollisin tavoin. Kirjoita meille osoitteeseen info@motormood.fi